116639DE - 
Burglemnitz
Periode: 08-06-2019 -
15-06-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Burglemnitz 116639DE
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Stamdata
6 personer
2 soveværelser
17000 m. til skilift
28000 m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)HemsEnkeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeAltan og terrasse
Yderligere info
Byggeår: 1995Hustype: Dobbelthus 80 m2Etage: På forskellige etagerByggemateriale: Byggemateriale: Træ/stenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: CentralvarmeGulv varme: Gulvvarme på badeværelsetGrund: Fælles grund 200 m2Havemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads i nærheden 2 pladserLegeredskaber: RutschebaneKøkken: Køkken: varmt og koldt vandKomfur: El-komfur 4 hobsKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: FrostboksKaffemaskine: JaOpvaskemaskine: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: Parabol, tyske kanalerRadio: JaPejs: JaToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger inklusiv: El inkl.Fiskemulighed: SøUdsigt: Panoramaudsigt bjerg/fjeldKæledyr: NejGrill: Ja
Husbeskrivelse
Her er der mulighed for at leje halvdelen af dette komfortabelt indrettede dobbelthus i Burglemnitz i udkanten af Thüringer Wald.

Fra jeres altan kan I lade blikket strejfe de idylliske omgivelser med enge, skov og bakker.

Op til sovehemsen på første sal med hyggelige skrå tagvægge er der en lidt stejl trappe. Der er mulighed for at rede yderligere en seng op og leje barneseng og barnestol på forudgående bestilling.

I løbet af vintermånederne er Thüringer Wald dækket af sne og oplagt til en aktiv ferie. Der er omkring 30 km til skiområdet ved Steinach, hvor der venter omkring 1.100 kilometer skivandringsruter, 300 kilometer løjper, nedkørsler og kælkeskråninger.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.