129389SE - 
Skede/Vetlanda
Periode: 02-11-2019 -
09-11-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Skede/Vetlanda 129389SE
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
6 personer
3 soveværelser
10000 m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasse
Yderligere info
Byggeår: 1910Renoveret(år): 2008Hustype: Feriehus 101 m2Byggemateriale: Byggemateriale: TræIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: ElvarmeGrund: Skov-/plantagegrund 2000 m2Havemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 3 pladserKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: Ja 80 lKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaTørretumbler: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVRadio: JaPejs: VarmeovnToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger inklusiv: El inkl. i ugerne 23-35Fiskemulighed: SøKæledyr: JaGrill: JaRobåd: Ja
Husbeskrivelse
Hold en dejlig ferie i dette herlige feriehus, der ligger udenfor Vetlanda i Småland. Her er godt med plads og en åben terrasse samt en veranda, hvor I kan spise morgenmad såvel som aftensmad. Soveværelse 2 er et gennemgangsrum.
De smukke skovrige omgivelser ligger lige udenfor husdøren, og der er kort afstand til søen Brunnshultadammen. Ved søen er der gode bademuligheder, og her ligger også robåden, der er inkluderet i lejen.
I har ikke ret langt til Vetlanda, der er en charmerende by med en rigtig god atmosfære. I kan f.eks. besøge og vandre i naturreservatet Tjusthult, spille frisbeegolf eller opleve Kleva Gruva; en gammel kobber- og nikkelmine, hvor I kan gå rundt på egen hånd eller deltage i en guidet rundvisning.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.