169028SE - 
Trosa
Periode: 09-02-2019 -
16-02-2019
Pris:
0 DKK
Sommerhus Trosa 169028SE
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
8 personer
3 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
Yderligere info
Byggeår: 1958Renoveret(år): 2002Hustype: Feriehus 98 m2Byggemateriale: Byggemateriale: TræIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: ElvarmeOpvarmning alternativ: VarmepumpeGrund: Naturgrund/have 2740 m2Havemøbler: JaParkerings plads: P-plads på grunden 5 pladserLegeredskaber: Gynge og sandkasseKøkken: Køkken: varmt og koldt vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: Ja 100 lKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: Parabol, tyske kanalerRadio: Stereoanlæg og CDDVD: 1 DVDPejs: JaToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: El excl.Fiskemulighed: HavFiskerenseplads: Fiskerenseplads udendørsUdsigt: Udsigt til landskabKæledyr: NejIndendøre diverse: AirconditionI nærheden: Golfbane 6000 Grill: Ja
Husbeskrivelse
I Öbolandet i Trosa ligger dette hyggelige feriehus på en stor, smuk, ugenert grund. Feriehuset har en stor overdækket terrasse med infrarød varme, så I kan sidde udenfor til sent ude på aftenen. Indretningen giver huset en hjemlig atmosfære, og i stuen er der en herlig brændeovn, som hele familien kan hygge sig omkring. På grunden er der også anneks med eget tekøkken og stor åben terrasse mod syd.

Tæt ved idylliske Trosa med flere slotte, seværdigheder og dejlige restauranter. Rengøring obligatorisk for virksomheder. Der er i alt tre slotte i regionen, Tullgarns slot, Nynäs slot og Tureholms slot, hvilket gør Trosa til et perfekt feriemål, hvis I er interesserede i historie. Dertil er der en meget smuk skærgård og flere naturreservater herude. Hvis I vil opleve en pulserende storby, er der kun en times kørsel til Stockholm.

Slutrengøring obligatorisk for firmaer.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.