171117DE - 
Berlin
Periode: 25-07-2020 -
01-08-2020
Pris:
0 DKK
Sommerhus Berlin 171117DE
Faciliteter
TV
Vaskemaskine
Stamdata
4 personer
1 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Opholdsstue/køkkenDobbeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vand
Yderligere info
Byggeår: 1905Renoveret(år): 2009Hustype: Ferielejlighed 70 m2Etage: 4. salByggemateriale: Byggemateriale: StenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: CentralvarmeParkerings plads: Gratis p-plads i nærheden 1 pladserKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaKaffemaskine: JaVaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: Kabel-TVRadio: Radio og CDToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger inklusiv: Forbrugsomkostninger inkl.Kæledyr: NejElektriske artikler: Internet (trådløst)
Husbeskrivelse
Brug denne smukke ferielejlighed som base for jeres ferie i hovedstaden. Den smagfuldt og hyggeligt møblerede lejlighed ligger på 4. sal i huset. Denne moderne indkvartering ligger i den bageste bygning i et ældre berlinsk byggeri og ikke langt fra byens centrum. Der er et separat soveværelse med komfortabel dobbeltseng. To yderligere sovepladser i stuen med køkken og spiseplads. Køkkenet er moderne og udstyret med køkkenapparater af høj kvalitet. I har også adgang til en vaskemaskine, så længere ophold er bestemt også en mulighed.
Alexanderplatz, eller blot "Alex" er en central plads og trafikalt knudepunkt i Berlins centrum. Pladsen er en af de største seværdigheder og bedst besøgte steder i Berlin.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.