257708DE - 
Insel Poel/Gollwitz
Periode: 06-04-2019 -
13-04-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Insel Poel/Gollwitz 257708DE
Faciliteter
TV
Vaskemaskine
Stamdata
4 personer
1 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Opholdsstue/køkkenSofa, madras eller lignendeBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeOverdækket terrasse
Yderligere info
Byggeår: 1998Renoveret(år): 2018Hustype: Ferielejlighed 46 m2Etage: StueetageByggemateriale: Byggemateriale: StenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: CentralvarmeGrund: Fælles grund 655 m2Have: Åben grundHavemøbler: JaParkerings plads: P-plads på grunden 1 pladserKøkken: Tekøkken; varmt og koldt vandKomfur: El-plader 2 hobsKøleskab: JaFryser: FrostboksKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: Mikroovn med ovnVaskemaskine: Fælles vaskemaskineStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: ParabolRadio: Radio og CDToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger inklusiv: Forbrugsomkostninger inkl.Fiskemulighed: HavKæledyr: JaElektriske artikler: Internet (trådløst)Indendøre diverse: RøgalarmI nærheden: Legeplads 160 : Bådudlejning 3500 Ferieparker i Tyskland: Beliggende i GollwitzGrill: Ja
Husbeskrivelse
Den hyggelige 2-værelses ferielejlighed ?Seestern? på ca. 38m² ligger i stueetagen i et velholdt frisisk hus, kun ca. 160 m fra den idylliske strand i Gollwitz. Stranden er ideel for børn og indbyder til lange gåture.

I lejligheden er der et soveværelse, et brusebad samt en hyggeligt indrettet daglig- og spisestue med fladskærm-tv, spisebord og integreret mini-køkken. Her er der også en sovesofa, der kan bruges som soveplads til 2 personer. Ved dagligstuen ligger der en terrasse med havemøbler, som kan bruges til grillaftener med familien.

Til gratis brug er der bl.a. en fælles vaskemaskine og parkeringsplads. I kan leje flere af de 5 lejligheder i Appartement huset ?Poeler Strandquartier? samtidig (DMK146, 148, 431, 432).

På et af de dejligste steder ved Østersøen, i nærheden af Wismar, ligger øen Poel, der også kaldes Skandinaviens sydligste ø. Den er forbundet med fastlandet over en dæmning. Gollwitz prydes af fremragende vandkvalitet, og fremskudte sandbanker gør stranden særdeles børnevenlig. Hvis I holder af dyr, kan I glæde jer til den særlige hundestrand.
Udforsk øen Poel med cyklen, der er cykeludlejning i nærheden af lejligheden. Direkte uden for kysten ligger den fredede fugleø Langenwerder, der tiltrækker ornitologer og fotografer. I byen er der udover to restauranter også en lille bistro med morgenmad. I finder indkøbsmuligheder i den nærliggende by Kirchdorf. Objektet er en ikke-ryger lejlighed!


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.