263552DE - 
Faßberg
Periode: 10-10-2020 -
17-10-2020
Pris:
DKK
Sommerhus Faßberg 263552DE
Faciliteter
TV
Stamdata
2 personer
1 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vand
Yderligere info
Byggeår: 1995Renoveret(år): 2013Hustype: Ferielejlighed 48 m2Etage: StueetageByggemateriale: Byggemateriale: Træ/stenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: NaturgasGrund: Naturgrund 200 m2Have: Åben grundHavemøbler: Fælles havemøblerParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 1 pladserSwimmingpool: Fælles udendørs swimmingpool 350 m2Aktivitets rum: Billard og bordtennisKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaFryser: Frostboks 20 lKaffemaskine: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: ParabolRadio: StereoanlægToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger inklusiv: Forbrugsomkostninger inkl.Fiskemulighed: SøKæledyr: NejElektriske artikler: Internet (trådløst, betaling)Swimmingpool, udendørs: Pool maj til ult. septemberI nærheden: Legeplads 50 : Afmærket vandresti 50 Afstand lufthavn: HAJ 80000
Husbeskrivelse
I finder jeres hyggeligt indrettede lejlighed i stueetagen i et smukt bindingsværkshus, der er en del af en børnevenlig feriepark. Det fælles udendørs anlæg har en terrasse med mulighed for at grille. Fælles vaskemaskine og fælles tørretumbler mod gebyr.

Ferieparken, der er omgivet af en fyrreskov og Lüneburger Heide, giver jer alt, hvad I har brug for til en vellykket ferie: En naturlig badesø med sandstrand, en fiskesø, forskellige legepladser og pladser med spil til enhver alder, en skaterbane, en fodboldbane, en indendørs spillehal, en udendørs pool med rutsjebane, et cafeteria (se åbningstider på stedet - kun åben i højsæsonen) og en cykeludlejning. I lejligheden ligger der en informationsmappe med oplysninger om stedets turistattraktioner.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.