263977DE - 
Graal-Müritz
Periode: 30-11-2019 -
07-12-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Graal-Müritz 263977DE
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Stamdata
5 personer
1 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)HemsEnkeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeAltan
Yderligere info
Byggeår: 2003Renoveret(år): 2014Hustype: Ferielejlighed 62 m2Etage: 1. og 2. salByggemateriale: Byggemateriale: StenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: NaturgasHavemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 1 pladserKøkken: Tekøkkenet har v/k vandKomfur: El-plader 2 hobsKøleskab: JaKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: ParabolRadio: JaToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger inklusiv: Forbrugsomkostninger inkl.Kæledyr: NejIndendøre diverse: RøgalarmI nærheden: Afmærket vandresti 500 Afstand lufthavn: RLG 51000
Husbeskrivelse
Denne hyggelig og praktisk indrettede ferielejlighed er fordelt på første og anden etage og ligger i Graal-Müritz ved Østersøen med god plads til fem feriegæster. Nyd at bo så tæt på stranden, at I kan gå til den.

I soveværelset er der en bred dobbeltseng. De tre senge til børn, er på hemsen (skrå vægge), med adgang ad trappe i stuen.

På balkonen er der havemøbler, så I kan nyde morgenmaden i den skønne friske og salte østersøluft. Her kan hele familien begynde dagen på bedste måde og de voksne nyde et glas vin, når de små er gået til ro.

Ferielejligheden ligger kun ca. 500 m fra den skønne sandstrand ved Østersøen, hvor I kan nyde solen, og springe i de salte friske bølger, til en dejlig svømmetur.

Som et af de dejligste havkurbade i Mecklenburg-Vorpommern strækker Graal-Müritz sig over en længde på fire km langs med Østersøens strand. Den idylliske beliggenhed som port til Fischland-Darß, Rostocker Heide som omgivelser og den korte afstand til hansestaden Rostock bidrager til kommunens særlige charme.

Det er ligegyldigt, om I er venner af Mecklenburgs natur og kystlandskab, soltilbedere eller nudistfans: I Graal-Müritz får I rigtig noget ud af det. Populær hos lokale og gæster er den 350 m lange bro ud i havet og en unik rododendronpark med over 2.500 planter. Lige i nærheden ligger Aquadrom, der indbyder jer til at svømme, gå i sauna og slappe af efter en hektisk hverdag.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.