264335DE - 
Süssauer Strand/Ostsee
Periode: 02-11-2019 -
09-11-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Süssauer Strand/Ostsee 264335DE
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
5 personer
2 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Enkeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasseTerrasse el. lignendeÅben terrasse
Yderligere info
Byggeår: 2013Hustype: Rækkehus 80 m2Etage: StueetageByggemateriale: Byggemateriale: TræIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: ElvarmeGrund: NaturgrundHavemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 1 pladserKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaEmhætte: JaKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: ParabolRadio: Radio og CDDVD: 1 DVDPejs: VarmeovnToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: Forbrugsomkostninger excl.Fiskemulighed: HavFiskerenseplads: Fiskerenseplads udendørsKæledyr: JaElektriske artikler: Fladskærms-TV: Internet (trådløst)Legeredskaber (udendørs): Udendørs legetøjIndendørs aktiv.,legetøj m.m: Indendørs legetøj: PuslepladsFerieparker i Tyskland: Bel. i Süssauer StrandGrill: JaAfstand lufthavn: BRE 70000
Husbeskrivelse
En dejlig rummelig lejlighed, meget familievenlig og lige ud til Østersøen. Til de små er der eget legeværelse. Her er også puslebord, babyalarm og flaskevarmer. Men de voksne er heller ikke glemt. I den lyse stue er der en stor køkkenafdeling meget moderne udstyret. Badeværelset med vaskemaskine er også rummelit. I stuen kan I slappe af foran det store tv. Både foran og bag huset indbyder den private ugenerte terrasse med bekvemme havemøbler til afslapning og solbad.

Lystfiskere kan se frem til at få havforeller på krogen. Når fangsten skal fileteres, er der både en udendørs fiskerenseplads og en fælles fryser til rådighed.

Süssauer Strand er en lang naturstrand. Bemærk at det er tilladt at medbringe hunde på det meste af stranden. I bor i et område der er kendt for sine mange solskinstimer nær ferieøen Femern.


I omgivelserne er der mange dejlige udflugtsmål: Østersøspaen Grossenbrode, de Schleswig-Holsteinske søer, Hansapark i Sierksdorf og øen Femern, med ?Hai- und Mereszentrum? en æselpark og Noahs ark. Der er heller ikke langt hjem til Danmark.

Der er et godt udbygget net af cykelstier i det skønne landskab. I kan leje cykler på stedet, ved strandpromenaden.

Gratis trådløst internet i feriehuset (maks. 2 GB per uge og bestilling, maks. tre apparater per hus).

Yderligere huse i parken er: DSH700-796.
Foto kan være eksempler, farve og indretning af husene, kan være anderledes end på foto.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.