264630DE - 
Altefähr/Rügen
Periode: 02-11-2019 -
09-11-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Altefähr/Rügen 264630DE
Faciliteter
Sauna
TV
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
6 personer
3 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Dobbeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)Opholdsstue/køkkenSofa, madras eller lignendeToiletWC. Varmt og koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasse
Yderligere info
Byggeår: 2015Hustype: Dobbelthus 81 m2Etage: St. og 1. salByggemateriale: Byggemateriale: TræIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: NaturgasGrund: Fælles grund 260 m2Havemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads i nærheden 1 pladserSauna: Fælles saunaKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: JaKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaTørretumbler: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 2 TVAntenne: ParabolRadio: JaDVD: 1 DVDToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: Forbrugsomkostninger excl.Båd: Båd og motor kan lejesFiskemulighed: FjordKæledyr: JaElektriske artikler: Fri Internet (trådløst)I nærheden: Surfmuligheder 400 : Bådudlejning 400 Ferieparker i Tyskland: Beliggende i Altefähr/RügenGrill: Ja
Husbeskrivelse
En drøm på kysten, i blåt og hvidt i kystens traditionelle stil. Her kan I nyde Rügen ganske særlig afslappet. De komfortable dobbelthuse ligger i selve Altefähr, helt i sydvest på Tysklands største ø, Rügen. Feriehusbyen Sonnengarten ligger kun få hundrede meter fra havnen og strandpromenaden og byder på ren afslapning. På to etager strækker de tre hyggelige soveværelser sig, det lysgennemstrømmede opholdsområde og det åbne køkken. Terrassen indbyder til at tage solbad, mens børnene kan tumle sig i den friske luft på øen. I den originale, lille havepavillon med rustikt siddehjørne kan I også sidde i haven, når der er lidt frisk vejr. Det deles med feriegæsterne i DMR605 ligesom saunaen, som ligeledes befinder sig i haven.

I har to cykler gratis til rådighed, så I kan lære området at kende på to hjul.

Også fiskere kan finde alt, som de har brug for, i dette feriehus. I det separate, lille hus i haven er der ikke kun en stor kummefryser, men også et lille omklædningsområde og en fileteringsbænk.

Husejerens motorbåd kan lejes på forespørgsel.

Havnen i Altefähr med den unikke udsigt over sundet og den historiske bykerne i Stralsund ligger kun en kort gåtur væk. Når den nedgående sol bader vand og kirketårne i et gyldent lys, vil I føle jer fortryllede. Også fra stranden kan I nyde udsigten til kirketårnene og den imponerende Rügen-Bro. Hvis I ikke har lyst til at lave mad, kan I nyde at gå på de forskellige restauranter eller fiskespisesteder her. Børnene kan lege på den store, moderne strandlegeplads imens.

Vandet ved Altefähr egner sig godt til at sejle og surfe på - Prøv engang! I selve byen er der mulighed for at bestille kurser på surf- eller sejlskolen. Kun et par skridt fra feriehusbyen Sonnengarten ligger desuden en klatreskov med spændende tilbud til hele familien.

Også uden bil kan I komme til feriehusbyen Sonnengarten: Gør allerede turen hertil til et højdepunkt, idet I tager en færge fra den gamle, ærværdige Hvide Flåde fra Stralsunds havn til Altefähr. I byen er der en cykeludlejning, og rundt om Altefähr venter der jer mange godt markerede cykelstier, fx den kendte cykelsti Rügenrund.

Andre feriehuse i denne feriehusby: DMR601-644.
Det andet halve dobbelthus: DMR605.


Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.