500204SE - 
Floby
Periode: 08-06-2019 -
15-06-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Floby 500204SE
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
7 personer
3 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
Yderligere info
Husbeskrivelse

Välkommen till en otroligt mysig stuga, totalrenoverad 2011, i härlig retrostil. Fantastisk känsla för detaljer där det genuina finns bevarat men du ändå har alla dagens moderna bekvämligheter. Belägen i Floby, ca 2 mil utanför Åsarp och 4,5 mil norr om Ulricehamn.


Stort, lantligt kök i två delar. Dels den äldre delen med vedeldad köksspis och matplats. Men även en nybyggd del i härliga pastellfärger med de moderna tillbehören. Kaminen får användas i samråd med ägaren. Innanför köket hittar du ett stort, ljust sovrum med underbar utsikt över öppna landskap. Mycket rofyllt!


Går du vidare kommer du ut i en hall där du dels kommer in i ett mindre sovrum med en enkelsäng och en fin barnsäng i äldre stil. Från hallen tar du även trappan upp till andra våningen där det finns en tv-hörna och ett mindre sovrum i ljus stil med två enkelsängar.


Stugan ligger på samma tomt som ägarnas hus, men det finns gott om plats för er att umgås och leka i trädgården. Stugan ligger som sista hus på en grusväg så det är lugnt och skönt och ingen biltrafik. Perfekt för en barnfamilj som vill kunna njuta av den svenska naturen och lugnet.


Närhet till utomhusbad i Floby och fina djurparken i Falköping på Mösseberg. Där finns det även en mycket fin badplats med omklädningsrum, lekplats och äventyrsbana. För shopping och caféer rekommenderas en tur till mysiga Falköping.


Varmt välkomna till en riktigt härlig semestervistelse!
Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.