501758NO - 
Lonevåg
Periode: 30-11-2019 -
07-12-2019
Pris:
DKK
Sommerhus Lonevåg 501758NO
Faciliteter
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
5 personer
1 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
Yderligere info
Husbeskrivelse

Denne ferieleiligheten i 2. etg på et hus, som ligger i strandkanten ved Litlevågen i Osterøy kommune. Her kan du finne roen ved å nyte utsikten fra stuen eller verandaen mot fjorden. Osterøy er Norges største innlandsøy.


Leiligheten har skråtak og mange takvinduer.
Dobbeltsengene er 130 cm brede. En liten og en stor håndduk kan leies for 50,- NOK. Det er en forholdsvis bratt trapp opp til leiligheten. Huset ligger lunt til ved Lonevågen, som går ut i Osterfjorden, med mange gode fiskeplasser ikke så langt unna.


Huset er et godt utgangspunkt for fiske og vandreturer i området, eller dagsutflukter til verdens kjente turistattraksjoner, som Bergen by, Hardangerfjorden eller Sognefjorden.


En 15 fots båt med 10 HK motor er til leie rett ved kaien nedenfor ferieleiligheten med trapp ned til sjøen. På forespørsel ved bestilling av ferieleiligheten kan du leie en 17 fots båt med 30 HK motor, kartplotter, gps og ekkolodd eller en 15 fots båt med 15 HK motor leies. Egen overdekket fiskefileteringsplass med lys og vann, og egen bod for avsetning av fiskeutstyr m.m. Det er en 100 liter fryser i ferieleiligheten og tilgang på 100 liter ekstra frysekapasitet 50 m unna.


I tillegg til fjorden er det mange andre fiskemuligheter på Osterøy. Det finnes et planleggingskart for fiske i vann og elver, som indikerer størrelsen på fiskene, hvilket utstyr du bør bruke og hvor du kan få kjøpt fiskekort.


Turmulighetene er også mange. Foruten et stort antall skogkledde åser, har Osterøy flere fjell som strekker seg over tregrensen. Fjellene på sørsiden, blir regnet som mer gjestmilde for vandreturer enn fjellene lenger nord. Vil du oppleve skikkelig panoramautsikt ut mot havet, drar du til Høgafjellet (836moh.), som er det høyeste, eller Brøknipa, som er det mest karakteristiske.


Både fiske- og vandrekart finner du i leiligheten. Du kan også få kjøpt de på bensinstasjoner og i butikker på øyen.
Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.