501941SE - 
Dyrön
Periode: 03-11-2018 -
10-11-2018
Pris:
DKK
Sommerhus Dyrön 501941SE
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
5 personer
2 soveværelser
- m. til skilift
- m. til skiområde
Værelsesbeskrivelse
Yderligere info
Husbeskrivelse

Modern och ljus bostad med hög standard, i undervåning på fd fiskarstuga på vackra Dyrön i Älgö fjord, strax söder om Tjörn.


Bostaden har en underbar insynsskyddad trädgård med 100 m² stort trädäck där ni kan välja att följa solens gång på himlen eller sitta i skuggan med en bok. Här har ni ”morgonrocksavstånd” till salta bad där ni kan börja dagen med ett dopp och sedan sätta er på altanen och njuta av en god frukost och nybryggt kaffe. En perfekt bostad för två par eller en familj med högt ställda krav på läge och komfort.


Dyrön en idealisk plats för att finna ro i sinnet och varva ner. Ön är ca 1,5 kvadratkilometer med närmare 200 bofasta. Men bara för att man vill ha lugn och ro behöver man ju inte sitta sysslolös. Ön bjuder på många aktiviteter. Det är bara att välja och vraka! Här finns en året-runt-öppen livsmedelsbutik, välbesökt restaurang, café & kiosk på sommaren, fotbollsplan, tennisbana, minigolf, beachvolleyboll och boulebana samt en välkända vandringsled. Ön har även ett originellt galleri insprängt i berget med varierande utställningar.


En annan välbesökt attraktion är den fina allmänna bastun med vidunderlig havsutsikt. Förutom bastudel för c:a 10 personer finns här även en skön relaxavdelning. Bokas online eller från affären på Dyrön.


Er bostad har en öppen planlösning och ljust toppmodernt kök,
vardagsrumsdel med matplats, TV-hörna med soffa i burspråk. Två
sovrum, varav ett mindre med två enkelsängar (som står lite trångt) samt
ett rymligt sovrum med dubbelsäng. Snyggt helkaklat badrum med
duschkabin och toppmatad tvättmaskin.


Runt hela ön finns många fina ställen att sola och bada på. Ni har endast 300 till ”Nordhamna badplats” med badbryggor, klippor och sandbotten. En bra badplats för de litet mindre barnen. Här finns dessutom toalett i anslutning till gästhamnen.


Från bergen på ön har ni en strålande utsikt över omgivningarna, t.ex. mot Åstol som ligger närmast i väster. I sydväst tornar Carlstens fästning upp sig på Marstrandsön ca 3 sjömil bort. Längre ut i väster skymtar fyren Pater Noster. Ett speciellt inslag i djurlivet är de inplanterade bergsfåren s k mufflonfår. De trivs utmärkt och finns i dag i rikliga mängder.


Bilen parkeras på P-plats i Rönnäng.


Ägaren bor sporadiskt i husets övervåning.


Välkommen till en toppmodern bostad på vackra Dyrön!
Sommerhusets Placering

Ovenstående kort viser det område, hvor huset er placeret. Der tages forbehold for evt. fejl i placeringen.
Husadressen vil fremgå af lejebeviset.